Bjørn's Weblog

Nieuws


bovenzijde pagina

Weer


weersverwachting
bovenzijde pagina

Favoriete muziek


This text will be replaced by the flash music player.
bovenzijde pagina

Trein




Auto



bovenzijde pagina

Bioscoop top 10


bovenzijde pagina

Vorige berichten


Als je begrijpt wat zij bedoelen
Najaars-wesp
Vernieuwde weblog
Dinsdag Marktdag
Gewetensvraag
Anta Flu is weer in de maand
Voordat je het weet is er weer een dag voorbij
Goede actie van Greenpeace tegen gif
Bjørn's baaldag
Wie wat bewaart, die vergeet dat
bovenzijde pagina

Terug in de tijd


February 2006
March 2006
April 2006
August 2006
September 2006
October 2006
December 2006
February 2007
March 2007
April 2007
May 2007
June 2007
July 2007
September 2007
November 2010
bovenzijde pagina

23 October 2006

Maar dan heb je wel Schiphol gezien...

Even snel op en neer naar Papendrecht. Tenminste, dat was het idee afgelopen vrijdag. Even snel op visite bij mijn moeder. De heenreis ging bijna zonder vertraging. Alleen de trein die ik zou nemen vertrok 3 minuten voor de aangegeven tijd van het station. Dus deze reed net voor mijn neus weg.
De terugreis ziet er normaal gesproken zo uit: Dordrecht-Rotterdam; Rotterdam-Utrecht; Utrecht-Maarn: Reistijd 1,5 uur. In Rotterdam aangekomen: (ding-dong) Geen treinverkeer mogelijk richting Gouda ivm wisselstoring. Reizigers voor Utrecht moeten omrijden via Schiphol. (dit is niet handig midden tijdens de avondspits) Resultaat: treinen moeten laten gaan omdat je er niet meer in past.
Uiteindelijk toch aangekomen in Schiphol. Dan denk je nog even snel gauw overstappen op de trein naar Utrecht. (ding-dong) Geen treinverkeer mogelijk richting Utrecht ivm wissel-, sein- en stroomstoring rondom Utrecht CS. (optelsom: reizigers vanuit Rotterdam + Schiphol = enorm veel mensen) Ook hier veel treinen moeten laten gaan. Uiteindelijk al staand in een trein richting Amersfoort terecht gekomen. In Amersfoort bleek alles weer op gang te komen richting Utrecht. Dus Met de trein naar Utrecht. In Utrecht met de stoptrein naar Maarn. Uiteindelijk 22.00 uur thuis, nog niet gegeten en een reistijd van 6 uur!

1 Comments:

At 24 October, 2006 13:36 , Anonymous Anonymous said...

heej bjorn,
Het lijkt wel of de laatste tijd er veel meer storingen en vertragingen zijn bij de n.s.Volgens mij is er veel kennis en know-how verdwenen bij de n.s. een goede back-up voor de computer hebben ze zelfs nog niet.Waar zijn toch die goede oude tijden van in de trein stappen en er op kunnen rekenen dat je ook op tijd aankomt gebleven? who knows? groetjes van mich oet papendrecht. maar het eten smaakte natuurlijk wel dubbel zo lekker toch.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home